Belçika merkezli Afix Group NV firmasının iştiraki olan Afix Türkiye, sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Flanşlı iskele üretim, satış ve kiralama konusunda 2011 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren firma, 2018 yılının başında Gebze Dilovası’ndaki yeni fabrikasına taşınarak başarısını arttırmıştı. Afix Türkiye, yeni teknolojilerle üretimini yaptığı iskele sistemleriyle enerji, inşaat gibi birçok sektöre hizmet veriyor. 

Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine hizmet sunan markanın AFİX Allround (Flanşlı İskele) sistemi kalitesiyle isminden söz ettiriyor. AFİX Allround (Flanşlı İskele) Türkiye ve Avrupa normları olan TSE ve EN 12810-12811 standartlarıyla kalitesini tescillemiş bulunuyor. 

Üretiminde ST 52 çelik kullanılan AFİX Allround (Flanşlı İskele)’un et kalınlığı 3.2 mm. Flanş kalınlıkları 10 mm olan AFİX Allround’in galvaniz kalınlığı ise 100-200 mikron arasındadır. Tüm bu özellikleriyle yüksek dayanıma sahip olmasıyla kullanıcısına avantaj sunan AFİX Allround, kalitesi ve sahip olduğu özellikleri nedeniyle şantiyede üzerinde çalışan personellere güvenli ve hızlı bir çalışma ortamı sunuyor. Afix Türkiye’nin tercih edildiği iş alanlarından biri de iş güvenliğinin önem arz ettiği endüstriyel projeler. Markanın bu sektörde hizmet verdiği projeler arasında Petkim Star Rafinerisi, Tüpraş Rafinerisi, İstanbul 3. Havaalanı Projesi ve birçok enerji santrali de yer alıyor.