Temelleri 2014’de Teknokon Grup bünyesindeki izolasyon işlerini gerçekleştirmek üzere atılan Teknopur ISP, aynı yılın Kasım ayında iskele işleri için de bir departman oluşturarak ve iskele yatırımı gerçekleştirerek bu alanda da hizmet vermeye başladı. 
Büyüme ivmesini her geçen gün arttıran Teknopur ISP, bugün sektörün önemli oyuncuları arasında yer alıyor. 2018 sonunda yaklaşık 1650 ton flanşlı Layher marka iskele ve konusunda uzman birçok beyaz yaka ve mavi yaka personeli bünyesinde barındırarak hizmet kalitesini artıran markanın çalışmalarının odağında iş güvenliği var. Teknopur ISP’un bu yaklaşımı başarısında önemli bir etken. Zira bu yaklaşımı nedeniyle Teknopur ISP, endüstri sektöründe öncelikle tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Teknopur ISP, endüstri sektöründe rafineriler, petrokimya tesisleri, enerji santralleri, gıda tesisleri, maden tesislerine Layher marka flanşlı iskele sistemleri ile üst düzeyde güvenli ve hızlı hizmet veriyor. 

HIZLI, GÜVENLİ VE EKONOMİK

Otomatik kilit fonksiyonlu hızlı ve cıvatasız sistem teknolojisi ile otomatikman dik açılı, geniş açılı ve dar açılı bağlantıların gerçekleştirilmesine olanak sağlayan ve aynı zamanda yapısal emniyet sunan 
Allround (flanşlı) tip iskeleler ile müşterilerine çözüm sunan Teknopur ISP zorlu yerleşimler, mimari stiller ve yüksek güvenlik gereksinimlerinde bile daha hızlı, güvenli ve ekonomik bir çözüm sunuyor. 

Endüstriyel alanda daha hızlı ve daha güvenli çalışma imkanı tanıyan Teknopur ISP, hızlı kurulum ve söküm olanığıyla işçilikten, sağlamlığı ile de güvenlikten ödün vermeden müşterilerine çok uygun çözümler sunabiliyor.