Tüketici taleplerine ve ihtiyaçlarına maksimum oranda cevap veren ürünler geliştiren E.C.A., bulunduğu ortamı hızla ısıtan dizayn panel radyatörlerle soğuk havalara çözüm oluyor. Dekoratif kompakt görünümü ve farklı ebat seçenekleriyle fonksiyonellik sağlayan panel radyatörler, geleneksel ve modern çizgilere sahip dizaynı ile dikkat çekiyor. Düzlem Yüzeyli Panel Radyatörler, Icon Panel Radyatörler, 4D Panel Radyatör, Dikey Panel Radyatör, Cover Radyatör, Krokodil Panel Radyatör, Desenli Panel Radyatör, Smooth Panel Radyatör, Helios Radyatör ve Hybrid Radyatör olmak üzere kullanısına 10 farklı seçenek sunan E.C.A., yaşam alanlarına farklı bir soluk getiriyor.

FARKLI TASARIMLAR, FERAH MEKANLAR

Teknolojiyle donatılmış dizayn panel radyatörleri ile soğuk havaların en önemli ihtiyacı ısınmaya, yaptığı geliştirmelerle cevap veren E.C.A., çizgili ya da düz olmak üzere iki çeşit düzlem yüzey uygulaması sunuyor. Düzlem Yüzeyli Panel Radyatörler, minimal tasarımıyla dikkat çekiyor. Değişik tasarım ve renk seçeneğiyle banyo ve mutfaklarda şıklığı tamamlayan Icon Panel Radyatörler, göz zevkine hitap eden şık krom askısı ile bütünleşik ve kullanışlı bir tasarım vadediyor. Sıra dışı üst ızgara tasarımı ve dört tarafının da düzlem yüzey olması ile özellikle ofislerin ilk tercihi olan 4D Panel Radyatör, estetik ile zarafeti buluşturuyor. Homojen ısı dağılımı imkanı veren ve dikey su kanalları sayesinde yüksek verim değerleri sunan Dikey Panel Radyatör, aynalı yüzeyiyle mekanlara şıklık katıyor.

TASARIMA EŞLİK EDEN ŞIKLIK

Yuvarlak hatlara sahip yapısıyla mekanlara estetik katan Cover Radyatör, bütünleşik tek parça tasarımıyla modern bir duruşa sahip. Yüzey görünüm farklılığı yaratarak özel formülü sayesinde dayanım üstünlüğü sağlayan Krokodil Panel Radyatör, klasik görünümüyle her dönemin tercihleri arasında yer alıyor. Özel kaplama teknolojisi ile tüm yüzeyinde ve kapaklarında şıklığı yansıtan Desenli Panel Radyatör ise standart radyatör görünümüne meydan okuyan desenleriyle öne çıkıyor.

YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR

RAFİNE ZEVKLERE HİTAP EDEN MALZEME KALİTESİ

Üç adet krom askı ve ilk dokunuşta yüzeyindeki yumuşaklığı hissettiren tasarımıyla modern bir görünüm sunan Smooth Panel Radyatör, canlı renk tonu ile odaların havasını değiştiren ve Design Turkey İyi Tasarım Ödülü sahibi. Helios Radyatör, yuvarlak hatlara sahip yapısına eşlik eden ince tasarımıyla rafine zevklere hitap ederken mermer yüzeyi sayesinde mekanlara doğal taşın ihtişamını yansıtıyor. Hybrid Radyatör ise nano seramik yüzey kaplaması ve daldırma yaş boya ile korozyona karşı dayanıklılık sağlarken elektrikli ve geleneksel olarak (kombi veya merkezi sistem ile) çalışabilme özelliğine sahip.