Kalitesi ismini duyuran Dumlu Özcan Madencilik, 1990 yılında Alanya’da başladığı faaliyetlerine bugün başarısını arttırarak devam ediyor. Firma mermerleri ile iç ve dış mekanlarına değer katacak birçok farklı seçenek sunuyor.

Bugüne kadar birçok önemli projeye mermerleri ile çözüm sunan Dumlu Özcan Madencilik’in tercih edildiği projelerden biri de Antalya Ramada Hotel.

ALANYA EMPERADOR DARK MERMERİ İLE KUSURSUZ GÜZELLİK

Dumlu Özcan Madencilik, Antalya Ramada Hotel’in iç mekanlarına Alanya Emperador Light Mermer ve Alanya Emperador Dark Mermerleri ile kusursuz bir yaşam alanı sundu. Mermerin doğadan gelen asilliğini iç mekana taşıyan marka, konuklara estetik bir yaşam alanında konaklama imkanı yarattı. Lobi, resturant, satış alanları, ıslak mekanları gibi otelin farklı yaşam alanlarının zemin ve iç cephelerinde Alanya Emperador Light Mermer ve Alanya Emperador Dark Mermerleri kullanıldı. 

Alanya'da dolomit ve mermer ocaklarında Alanya Siyahı Mermer (Mediblack-Alanya Black) , Alanya Antrasit, Alanya Emperador Dark mermer (Alanya Koyu Füme), Alanya Emperador Light mermer (Alanya Açık Füme), Alanya grigio mermer ve Dolomit minerali çıkaran Dumlu Özcan Madencilik, çıkardığı hammaddeyi kendi tesislerinde işleyerek müşterileriyle buluşturuyor.
Kaliteden ödün vermeden hizmet veren marka, tüketicilerin en çok beğendiği ve tercih ettiği mermer seçeneklerini sunarak, yaşam alanlarına kusursuz bir güzellik taşıyor.