68 yıldır iklimlendirme sektöründe tüketicisini üstün teknolojili ürünlerle buluşturan DemirDöküm, ‘Tech Brands Turkey’de bu kimliğinin bir kez daha altını çizdi. Türkiye’nin teknoloji tabanlı ilk ve tek ödülü olma özelliğini taşıyan, NielsenIQ Tükiye ve Pazarlamasyon iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırmada DemirDöküm, "Isıtma" kategorisinde birinci oldu.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

TÜRKİYE İLE BİRLİKTE 40’I AŞKIN ÜLKEDE ISITMA İLE ÖZDEŞLEŞTİ 

Bağımsız araştırma şirketi NielsenIQ Türkiye'nin yürüttüğü araştırma; İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Bursa başta olmak üzere 12 ilde dijital ortamda gerçekleştirildi. Akaryakıttan bankaya, giyimden havayoluna, ısıtmadan inşaata, otomotivden sağlık ve süpermarkete kadar 40 ayrı kategoride Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği araştırma, 15-64 yaş arası 1.000 kadın ve erkek ile gerçekleşti. Türkiye ile birlikte 40'ı aşkın ülkede ısıtma ile özdeşleşen DemirDöküm, araştırma sonunda "Isıtma" kategorisinin birincisi oldu.

“68 YILDIR TEKNOLOJİDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 
 
Tüketicisinin hayatına “Hep Yanında” söylemi ile dokunan DemirDöküm'ün sektörün en teknolojik markası olarak ödüllendirilmesinden gurur duyduklarını belirten Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, “Türkiye’nin teknoloji alanında elde ettiği başarılara kaliteli ürünlerimizle destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 68 yıldır teknolojiden aldığımız güç ile tüketicilerimizin günümüz ve gelecek ihtiyaçlarına odaklanıyor, sektörün en yenilikçi ürünlerini satışa sunmak için çalışıyoruz. Her türlü ihtiyaca cevap veren geniş ürün portföyümüze, tüketicilerimizi dinleyerek yenilerini ekliyoruz. Ürünlerimizin yanı sıra müşteri deneyimi ve memnuniyeti alanında yürüttüğümüz çalışmalarla ve hayata geçirdiğimiz kampanyalarla tüketicilerimizin kalplerine dokunabilmeyi çok önemsiyoruz. Tüketiciler tarafından böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmüş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu heyecan ve motivasyonla, sektörümüze kazandırdığımız ilklerimize yenilerini eklemek için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi.