Yapı kimyasalları sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Decostone, geniş ürün gamıyla farklı uygulama alanlarına çözüm sunuyor. İstanbul Organize Sanayi Bölgesinde üretim gerçekleştiren firma profesyonel çözümleriyle öne çıkıyor. 

Isı yalıtımı, su yalıtımı ve ıslak zemin yapıştırma ürün gruplarının üretimini gerçekleştiren firma, kalite yönetim sistemi ISO 9001:2008 ve ürün kalite standart TSE-CE gibi belgeleriyle kalitesini tescillemiş bulunuyor. 

Çimento esaslı seramik ve fayans yapıştırıcılar, çimento esaslı granit yapıştırıcılar, akrilik fayans yapıştırıcı, renkli derz dolgular, onarım ve güçlendirme harçları, zemin harçları, ısı yalıtım ürünleri, su yalıtım ürünleri, astarlar ve yardımcı ürünleriyle de hizmet veren Decostone, su yalıtımı çözümleriyle yapılarda suya geçit vermeyerek yapıların ömrünü uzatıyor. 

Su ile temas içerisinde olan banyo, mutfak, çatı, balkon gibi ıslak zeminlerde su yalıtımının kullanılması bina sağlığı ve konforu için oldukça önemli. Bu alanlara su yalıtım ürünleriyle çözüm sunan Decostone, çimento-Akrilik esaslı 2 komponentli, akrilik esaslı likit membran, bitüm esaslı likit membran ve bitüm esaslı 2 komponentli ürünleriyle hizmet veriyor.