Meydan Ardıçlı projesinin özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

Sektördeki deneyimimizi ve finansal gücümüzü Bahaş Holding ile birleştirdiğimiz Meydan Ardıçlı projemizin Esenyurt'un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alan konumu ve sunduğu prestij ile bölgede “Yeni Yaşam Dalgası” başlattık. Projemiz, 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşuyor. İlk etabının teslimlerini tamamlayarak 2. etap teslimlerine başlayacağımız projemizin son etabını bu yılın sonunda teslim edeceğiz. Merkezi lokasyonu ve üst düzey donanımıyla katma değerli bir yatırım olarak dikkat çeken projemizde yatırımcılarımıza, yüzde 0.79 faiz oranı ile 36 ay vade avantajı sunuyoruz. Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70’inin satışının tamamlandığı projemiz, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa ettiğimiz meydanı ile İstanbul için “Yeni Yaşam Dalgası” olarak tanımlanıyor. 545 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, her türlü detayın yer aldığı donanımıyla sektöre üst düzey bir boyut kazandırıyor. Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını yükselten projemizde, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği bulunuyor. Projemizin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutlarımızın metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanlarımızın büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projemizde; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor. Esenyurt’ta 2 ve 7 kat arasında değişen bloklardan oluşan, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa ettiğimiz projemiz; geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor. Paris’ten Roma’ya New York’tan İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirdiğimiz projemizle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getirdik. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokaklarıyla İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Esenyurt’un çekim merkezi olarak konumlanan projemiz, zengin sosyal dokusuyla, İstanbul’a dünyanın en büyük metropolleriyle yarışan nitelikte görkemli bir meydan kazandıracak. Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran alışveriş markalarından, cafe ve restoranlara kadar her türlü detayın düşündüğümüz cadde ve sokakları, su ve ışık oyunlarıyla 24 saat yaşayacak olan projemiz, İstanbul’un sosyal hayatına da dinamik bir yapı kazandıracak.
Konforlu bir yaşam alanı olarak her ayrıntıyı düşünerek hareket ettik. Projemizde 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları yer alıyor. Yanı başında yer alan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile de ulaşım avantajı da sağlıyoruz.

Meydan Ardıçlı projesinde enerji, su gibi tüketimlerden tasarruf sağlamak adına hangi çalışmalar yapıldı?

Daha önce imza attığımız projelerimizde olduğu gibi, Meydan Ardıçlı projemizde de enerji tasarrufuna yönelik uygulamaları hayata geçiriyoruz. Enerji tasarrufunda daha yüksek oranları sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı, hem maliyet hem de doğaya verilen zarar açısından değerlendirerek, toplumsal bir görev bilinci ile yürütüyoruz. 

Projelerinizin cephe ve çatılarında kullanılacak malzemelerde hangi kriterlere dikkat ediyorsunuz, bu sektördeki gelişmeleri nasıl buluyorsunuz?

Projemizin dış cephesinde öncelikli olarak güçlü bir mantolama yaparak sağlam bir alt yapı hazırladık. Projemizin konseptiyle uyuşan bir renk seçimi ve ışıklandırma çalışmalarıyla da cephemizi, projemizin vitrini haline dönüştürdük. 

Özyurtlar Holding olarak bugüne kadar 30 konut projemizi tamamlayıp yatırımcılarımızla buluşturduk. Esenyurt bölgesinde cami ve ilköğretim okulları, Ataşehir’de işitme engelli çocuklarımız için rehabilitasyon okulu projelerimizi tamamlayarak, ülkemize karşı sosyal sorumluluğumuzu yerine getirdik. Bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de insanlara faydalı olabilecek nice konut ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı temenni ediyoruz. Bunun dışında Holding bünyemizde bulunan Bahçeşehir Motors firmamızın faaliyetine N Logo İstanbul projemizde devam edeceğiz. Araç satışının yanı sıra şahıs ve büyük şirketlere filo kiralama hizmeti vereceğiz. Ayrıca daha önce bizleri tercih etmiş ve bundan sonraki süreçte bizleri tercih edecek müşterilerimiz için onların hayatlarını kolaylaştıracak büyük bir online projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz.