İklimlendirme sektörünün önde gelen katılımcılarından biri olan COPA Isı Sistemleri, yenilikçi ürünleriyle 15-18 Şubat 2022 tarihlerinde Rusya'da düzenlenecek Aquatherm Moskova Fuarı'nda boy gösterecek.

İŞ BİRLİKLERİNİ GELİŞTİRECEK, DEĞER YARATACAK

Rusya, BDT ve Doğu Avrupa'da sektörün en büyük etkinliği olan aynı zamanda ısıtma, soğutma ve iklimlendirme alanının prestijli fuarlarından biri olan Aquatherm'de iş birliklerini geliştirerek hedef pazarlarda değer yaratmayı hedefliyor.

Firma fuarda, 15. Hall'de C4025 numaralı standında 4 gün boyunca sektördeki üretici, müşteri, tedarikçi ve iş ortaklarının da içinde bulunduğu global ziyaretçilerini standında konuk edecek.

DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI

HANGİ ÜRÜNLERİNİ SERGİLEYECEK?

Yüzde 100 yerli sermaye ile üretim gerçekleştiren şirket, fuar kapsamında, Eomix Plus, Eomix ve Eon kombileri; radyatör ve renkli radyatörleri; Nixa12 Hermetik Şofbeni gibi yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu ürünlerini sektörün beğenisine sunacak.

Fuarı,  HVAC sektöründen 35 farklı ülkeden 800’den fazla firma ile 27 bini aşkın profesyonel ziyaretçinin ziyaret etmesi öngörülüyor.