“İşimin Geleceği Buluşmaları Konsepti” ile üyelerini dijitalleşen dünyaya hazırlamayı amaçlayan Buderus Star Club çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda marka, 8 Ekim Pazartesi tarihinde Adıyaman'da sektör paydaşları ile bir araya geldi. 

İklimlendirme sektörüne hizmet veren montaj firmalarının katılım gerçekleştirdiği etkinlikte Buderus markası, ürünleri ve Buderus Star Club ile ilgili birçok konu başlığı konuşuldu. İnovatif ürünleri ile isminden söz ettiren Buderus’un yoğuşmalı kombi modellerinden olan GB072 modelinin en çok sattığı iller arasında Adıyaman geliyor. Adıyaman’ın Buderus uzman bayilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte yenilikler konuşuldu.  Buderus yetkilileriyle bilgi alışverişinde bulunan Buderus Star Club üyeleri, sektördeki gelişmeleri konuştu ve birebir görüşme fırsatı bulldu.

BUDERUS STAR CLUB AYRICALIK SUNUYOR

Sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran ve de üyelerine teknik eğitim, teşvik seyahat ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan Buderus Star Club'un ayrıcalıkları devam ediyor. 

Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile, sektöre verilen hizmet niteleiğinin artırılması amaçlıyor. Buderus Star Club sistemiyle üyelere birçok avantaj ve ayrıcalığın yanında, profesyonelliklerini geliştirilmesine ve destekleyen bir konsept sunuluyor.