İnşaat sektörüne iskele ve kalıp sistemleri ile çözüm sunmak üzere temelleri 2013 yılında atılan Orhun İskele Kalıp ve İnşaat Malzemeleri, bugün sektörün önemli isimleri arasında yer alıyor. Firma, ürün ve hizmet kalitesi ile bugüne kadar birçok prestijli projede tercih edildi.  
Orhun İskele Kalıp ve İnşaat Malzemeleri’nin tercih edildiği projelerden biri de İstanbul’un en önemli konut projelerinden biri olan BlueLike İstanbul. Bu önemli projede Görgülü İnşaat’a hizmet veren firma, ürün ve hizmet kalitesi ile projede işlerin hızlı ve güvenli bir şekilde ilerlemesine katkı sağladı. 

İNŞAAT SEKTÖRÜNE KALİTELİ ÇÖZÜM SUNUYOR

Orhun İskele Kalıp ve İnşaat Malzemeleri, geniş ürün grubu ile inşaat sektörünün birçok ihtiyacını karşılıyor. Firma kaba yapıların inşasında gerekli olan çelik perde kalıpları, çelik kolon kalıpları, masa tipi iskele sistemleri, kule (kovanlı) tipi iskele sistemleri, malzeme alma platformları, güvenlik ağları ve bunların konsolları, H20 ahşap kirişli perde ve kolon kalıpları, tekerlekli (mobil) iskele sistemleri, tırmanır kalıp konsol sistemleri ile müşterilerine hizmet veriyor. Ayrıca çözüm odaklı çalışmalarıyla da standart veya tipik kalıp ve iskele sistemlerinin uygun olmadığı ve gereksiz maliyetlere sebebiyet verdiği yerlerde, şantiyede veya sahadaki problemin çeşidine göre özel kalıp ve iskele vb. sistemler de üretiyor.