Biyolojik gölet uygulamalarındaki başarısı ile isminden söz ettiren Bioart Biyolojik Tasarımlar, farklı platformlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar farklı şehirlerde birçok önemli biyolojik gölet projesine imza atan marka, Peyzaj Mimarlığı 7. Kongresi’ne katıldı. 

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından 6 – 8 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Peyzaj Mimarlığı 7. Kongresi, “Kolektif Bellek Olarak Peyzaj” ana teması ile gerçekleştirildi.  Peyzaj sektöründe faaliyet gösteren birçok markanın yer aldığı Peyzaj Mimarlığı 7. Kongresi’nde Bioart Biyolojik Tasarımlar standı etkinlik süresince birçok ilgili tarafından ziyaret edildi. Kongre süresince Bioart Biyolojik Tasarımlar yetkilileri, biyolojik göletin kente kattığı değer hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi. 

Peyzaj Mimarlığı 7. Kongresi’nin ikinci  gününde  yapılan oturuma Bioart Biyolojik Tasarımlar Genel Koordinatörü Erdal Yeşil, "Sürdürülebilir Doğada Su, Sağlık ve Biyolojik Tasarımlar" konusuyla konuşmacı olarak katıldı. 
Konuşmasında suyun tüm insanlık için en önemli öge olduğunu vurgulayan Yeşil, "Peyzaj tasarımcıları ve uygulamacıları olarak bize düşen görev şu ki su konusunda daha duyarlı projeler tasarlar, suyun sürdürülebilirliğine öncelik verirsek doğanın tasarım eli olarak daha faydalı bir iş yapmış olacağız" sözleri ile sürdürülebilir doğa ve su kullanımı kavramlarına dikkat çekti.