Yangın grubunda sektöre kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Ayvaz, referanslarına bir yenisini daha ekledi. Şirket Bilecik’te yer alan Bozüyük Devlet Hastanesi’nin gazlı söndürme sistemlerini başarıyla kurdu.

ANAHTAR TESLİM PROJE OLARAK ÖNE ÇIKIYOR

Zengin ürün gamı, güçlü stok kapasitesi ve yenilikçi yaklaşımıyla farklı sektörlere güçlü çözümler sunan Ayvaz, yangın grubunda atılım yapmaya devam ediyor. Şirket, Ayvaz 227 adını verdiği gazlı söndürme sistemleriyle Türkiye’nin en prestijli projeleri için A’dan Z’ye anahtar teslim çözümler sunuyor.

Projelendirmeden montaj aşamasına kadar sorumluluk üstlendiği Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi, şirketin son dönemde gazlı söndürme sistemleri alanında örnek anahtar teslim projesi olarak öne çıkıyor. Proje kapsamında kullanılan ürünlerin stoktan “derhal teslim” olarak yüklenici firmaya tedarik edildiği, silindirlerin dolumunun Ayvaz’ın merkez fabrikasında bulunan UL/FM onaylı dolum istasyonunda gerçekleştirildiği belirtiliyor.

"20 GÜNLÜK ÇALIŞMA NETİCESİNDE BAŞARIYLA TAMAMLADIK"

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ayvaz Yangın Ürün Müdürü Cem Kahraman, Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde hayata geçirdikleri başarılı gazlı söndürme sistemi projesinin ardından bu projede de tercih edildiklerini söyledi.

Pandeminin en zorlu döneminde uzaktan görüşmelerle başlayan sürecin saha ziyaretleri ve keşiflerle devam ettiğini dile getiren Kahraman, “Ayvaz Yangın ekibindeki tecrübeli mühendis kadromuzun desteğiyle bu projeye başladık, hidrolik hesaplarımızı ve as built projemizi tamamladık. Mekanik ve elektrik birim şefliklerinden aldığımız onaylar neticesinde montaj ekibimiz sahada çalışmalara başladı. Yirmi günlük çalışma sonucunda boru basınç ve sızdırmazlık testleri dahil olmak üzere proje başarıyla tamamlandı. Ayvaz olarak bir hastanenin daha gazlı söndürme sistemi kurulumunu başarıyla gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

YERYÜZÜNDEKİ HASTALIKLAR SU İLE İLİŞKİLİ YERYÜZÜNDEKİ HASTALIKLAR SU İLE İLİŞKİLİ

"BAKIM VE SÜPERVİZÖRLÜK HİZMETLERİ DE SUNACAĞIZ"

Proje ve ürün temininin yanı sıra bakım ve süpervizörlük hizmetleri konusunda da görev alacaklarını belirten Kahraman; “Hastanemizin en kritik noktalarındaki yangından korunma sistemlerini Ayvaz 227 Gazlı Söndürme Sistemleri’yle kurduk, projeyi başından sonuna takip ettik. A’dan Z’ye; yani projelendirmeden ürün teminine, montajdan bakıma kadar ‘anahtar teslim’ çözüm sunduk. Aylar süren bu çalışmaya emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.