ASAŞ’ın, başarıları kutlamak amacıyla her yıl gerçekleştirdiği ‘’Hayata Değer Katanlar’’ Organizasyonu 15 Şubat, Cuma günü Crowne Plaza Asia’da gerçekleştirildi. Etkinlik, ASAŞ Genel Müdürü Derya Hatiboğlu’nun 2018 değerlendirmesi ve 2019 yılı şirket hedef ve planlarını paylaştığı açılış konuşmasıyla başladı.

Organizasyon, fabrikaların tüm proseslerini gözden geçirerek güvenli çalışmayı sağlamayı ve bunu sürdürmeyi amaçladığı, açılımı ‘’Sağlık Eğitim Çevre’’ anlamına gelen ‘’SEÇ’’ Ödülleri ile başladı. Bu amaçla yıl içerisinde Risk Değerlendirme çalışmaları, SEÇ Saha denetimleri ve Ramak Kala bildirimleri ile riskli süreçler ve riskli çalışmalar ortaya çıkarılarak önleyici aksiyonlar alınıyor.  Tören; ‘’YAK-Yerinde, Anında, Kalite’’ ödülleri ile devam etti. ASAŞ’ın kendine özgü oluşturduğu ve 4 yıldır uygulanmakta olan YAK yaklaşımı ile ‘’Sürekli Değer Yaratarak Müşteri Odaklılık’’ vurgusu yapılıyor. Bu yaklaşımla; müşteri memnuniyeti odak noktasına alınarak problemlerin oluştuğu anda ve yerde, hızlı bir şekilde çözümlenmesi amaçlanıyor.

YILIN EN İYİ PROJESİ: ASAŞ BASKETBOL KLÜBÜ

ASAŞ’ın; kurum içerisinde proje kültürünü geliştirmek, inovasyon iklimi oluşturarak sürekli iyileştirme hedefini desteklemek ve başarılı ekip çalışmalarını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği ASAŞ’ın Asları Proje Yarışması Ödülleri de etkinlikte sahiplerini buldu. Hem kurum çalışanlarının hem de bölgede yaşayan halkın çocuklarına kattığı değer ile ASAŞ’ın önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk faaliyeti olan ‘’ASAŞ Basketbol Kulübü’’ projesi ‘’Yılın En İyi Projesi’’ seçilerek emeği geçenlere ödülleri takdim edildi.

Ödül töreni, ASAŞ Ailesine 20 yıl emek vermiş olan çalışanlara teşekkür etmek amacıyla alınan hediyelerin Yönetim Kurulu tarafından takdim edilmesi ile sona erdi. Etkinlik ayrıca Mehmet Auf ve orkestrasının "Ritim Atölyesi"  ile renklendi. Tüm davetlilerin de aktif katıldığı ritim atölyesi çalışmasıyla katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Organizasyon verilen gala yemeği ve sürpriz hediye çekilişi ile devam etti.