Layher, inşaat sektöründe ortaya çıkan BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) konseptini, Layher SIM® ile entegre ederek dijitalleşme alanındaki ilerlemesini de sürdürmekte. Layher SIM®, iskeleye özgü süreçlerin dijitalleştirilmesini sağlayan 3D model merkezli bir konsepttir.

DAHA FAZLA STOK, HIZLI TESLİM VERİMLİLİK SUNUYOR

Layher SIM®, 3 boyutlu modelleme yapabilme ve BIM’e erişim sağlayabilmesinden dolayı iskele sistemleri ile yapı arasında çakışma kontrollerini de yapar. İskele sistemlerinin en ekonomik şekilde tasarlanmasına ve sürecin en verimli şekilde yönetilmesine daima olanak verir. Bu sayede yapılan tüm projelerde zaman yönetiminden lojistiğe kadar devrim niteliğinde ilerleme göstermektedir.

Layher SIM®, projeye tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi sağlamanın yanı sıra yenilikçi çözümler de üretmektedir. Layher SIM®, sürecin her adımında sunduğu şeffaflık, proje planlaması ve maliyet kontrolünde sağladığı avantajlar sayesinde geleceğin iş modellemesindeki yerini şimdiden almıştır. İhtiyaç duyduğunuz ürün, hemen teslim avantajı ile dilediğiniz zamanda ve dilediğiniz yerde.