Dünyanın bariyer markası Arma Kontrol, tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ürünleri sunan Arma Kontrol tarafından yüksek riskli alanların güvenliği için geliştirilen Kendinden İç Üniteli Mantar Bariyer Sistemleri, tüm aksamının ünitenin içinde yer almasıyla, darbe ve iklim koşullarına karşı üstün performans sergiliyor. İstenilen ölçülere göre özel olarak üretilebilen Kendinden İç Üniteli Mantar Bariyer Sistemleri, 220V’luk çalışma prensibiyle yeni bir elektrik altyapısına ihtiyaç duymuyor. Hidrolik prensibiyle güvenli bir geçiş sağlayan bariyer, mobil uygulama, plaka tanıma sistemleri, OGS-HGS, kart okuyucular ile entegre çalışabiliyor.

"FELAKETLERİN VE MADDİ KAYIPLARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Mevsim geçişlerinde artan yağış miktarlarının sel felaketi başta olmak üzere çok sayıda felaketi de beraberinde getirdiğine dikkat çeken Arma Kontrol Genel Müdürü ve Kurucusu Koray Kartal, "Arma Kontrol olarak her zaman insanlar ve ülkemiz için çalışıyor, onlar için üretiyoruz. Küresel ısınmanın da etkisi ile özellikle mevsim geçişlerinde sıklıkla sel felaketleri yaşıyoruz ve birçok canımızı bu felaketlerde yitiriyoruz. Can kayıplarının yanı sıra milyarlarca liralık milli servetimizin de yok oluşunu izliyoruz. Arma Kontrol olarak bu felaketlerin ve kayıpların önüne geçebilmek için çalışıyoruz ve çözümler geliştiriyoruz" dedi.

MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

SERT İKLİM KOŞULLARINA KARŞI AKILLI ÇÖZÜM 

Kendinden İç Üniteli Mantar Bariyer Sistemleri’nin 7/24 sorunsuz çalışacak şekilde tasarlandığı ve TÜV Austria Türk tarafından da kalitesinin belgelendiğini belirten Koray Kartal, "Bu özel ürünümüz özellikle sert iklim koşullarına karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Sistemin tüm ünite ve elektrik aksamı bütünleşik bir halde Mantar Bariyer Sistemi'nin içerisinde bulunuyor. Modüler yapısı sayesinde de montaj yapılan bölgede saha panosuna gerek görmüyor. Bu eşsiz özellikleriyle de özellikle yüksek yağış ve sel felaketlerinde güvenliği en üst düzeye taşıyor" ifadesini kullandı.