Unicera İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarında Türkiye’nin lider seramik üreticisi Graniser Seramik, tasarım ve inovasyonun gücünü vurgulayan 30 yeni serisi ile ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Graniser Seramik, sektörün trendlerini gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yakından takip eden bünyesindeki deneyimli tasarımcıların yanı sıra yurt dışındaki önemli tasarım ofisleri ile geliştirdiği ayrıcalıklı serilerini fuarda meraklılarıyla buluşturdu. Fuarda Sergilediği standının tasarımını ise İtalya’da Aksu&Suardi tasarım ofisi Sezgin Aksu ile gerçekleştirdi. 

Graniser Seramik, Unicera İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak fuarında 30 yeni serisi ile yerini aldı. Standında parlak mermer, ahşap, cement, Terrazo (dökme mozaik) ve metalik görünümlü tasarımların yanı sıra hareketli desenlerle yapılan ürün kombinleri dikkat çekti.
Ayrıca 8 yeni tasarımla Empoli serisini zenginleştiren firma geçmişten günümüze taşınan kanaviçe desenini yeniden yorumluyor.


Kurumsal İletişim ve Marka Müdürü Ş.Melek Erol, Unicera Fuarı’nın kendileri için çok verimli geçtiğini belirterek “Unicera Fuarı nihai ve profesyonel müşterilerimizle birebir iletişim kurma şansı bulduğumuz bizim için oldukça önemli bir buluşma noktası. Bu tür rekabetçi platformların sektörümüze faydası oldukça yüksek. Fuar sayesinde dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisini kazanmaktan ve yeni serilerimizi sektör profesyonelleriyle buluşturmaktan oldukça mutluyuz. Fuarda birçok yeni iş bağlantısı yapma imkânı bulduk. Kurulduğumuz günden bugüne modern çizgimiz ve kalite anlayışımızdan ödün vermeden müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile yaşam alanlarını daha keyifli hale getirmeye hızımızı kesmeden devam ediyoruz.” dedi.