Herkesin gündeminde hiç olmadığı kadar dijitalleşme var. Ancak hiç kimsenin geç kalmak ya da alelacele davranıp hata yapmak gibi bir lüksü de yok

Dijitalleşmenin ayak sesleri sürecin ne kadar yaklaştığını hissettiriyordu zaten. Salgın hastalık riski de bu süreci aşırı hızlandırdı. Artık dijitalleşmenin uzun zamana yayılmayacağı kesin. 

Dijitalleşme konusunun çok tarafı var. Yatırımcı, çalışan, tedarikçi ve medya. Biz işin medya tarafındayız. Yani, tüm tarafların tam ortasındayız. Bu nedenle de bize her kesimden yoğun sorular geliyor. Biz de radyo, basılı ve dijital yayınlarımızla yoğun bir şekilde bu konuları işliyoruz. Organize ettiğimiz Zirvelerle de tarafları bir araya getiriyoruz, ama yetmez! 

Evet, bunca iletişim yöntemine rağmen bir iletişim kanalına daha ihtiyaç var. Yani, konunun tüm taraflarının sürekli iletişim kurabileceği, olumlu olumsuz deneyimlerini paylaşabileceği, soru sorup, cevap alabileceği bir kanala da ihtiyaç var. İşte bu son iletim kanalı ihtiyacını da EndustriForum.com dolduracak. EndustriForum.com; siyaset, magazin, spor vb. iş dışında kalan her türlü konuya kapalı yapısıyla 7/24 iş konuşulan bir platform. Biz bu platformu, ‘’Üreten Türkiye’nin Medyası’’ olarak çok önemsiyor ve sürekli reklam yatırımıyla tanıtıyoruz. Endüstri Forum’a her geçen gün yeni üyeler katılıyor. Tamamı endüstriyi ilgilendiren yeni konular açıyor ya da var olan konulara cevap yazıyorlar. 

Her ayın ortasında da bu dijital dergiyle bir araştırma dosyası hazırlıyor ve gündem haber yapıyoruz. Bu araştırma dosyalarımızı takip ederseniz, endüstrinin gündemine kolayca hakim olabilir, hatta birçok sorunuza yanıt bulabilirsiniz. 

İç sayfalarda dijitalleşme ile ilgili çok değerli görüşler yer alıyor. Önce bunları okumanızı ve hemen ardından EndustriForum.com’da sizin de değerli görüşlerinizi yazmanızı rica ediyorum.