Yükselen Çelik 2021 yılının ilk altı aylık finansal sonuçların kamuoyu ile paylaştı. Yükselen Çelik, 2021 yılının ilk yarısında net karını yüzde 956,7 artırdı. Firmanın net kârı ise 3 milyon TL’den 31,7 milyon TL’ye yükseldi. Yükselen Çelik’in FAVÖK büyüklüğü 6,9 milyon TL’den 46,2 milyon TL’ye ulaştı. Şirketin ilk yarıyıl cirosu ise %218,3’lik artışla 239,7 milyon TL’ye ulaştı. 

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİLİYOR

Yükselen Çelik 2021 yılının ilk yarısında yüksek bir performans sergiledi. Bu performansa bağlı olarak yılın ikinci yarısında satış gelirinde büyüme bekleniyor. Yükselen Çelik tarafından geliştirilen tescilli ürün sayısında 3 yıldır istikrarlı artış sürerken, yeni ürün geliştirme ve tescil işlemleri de devam ediyor.   

“CİROMUZU YÜZDE 218,3 ORANINDA ARTIRDIK” 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Yükselen Çelik CEO’su Barış Göktürk, “Yükselen Çelik faaliyete geçtiği ilk günden beri büyümesine devam ediyor. Pazar payımızı ise her geçen gün artırıyoruz. Yılın ilk yarısında gösterdiğimiz güçlü performans ile geçen yıla göre net kârımızı yüzde 956,7 oranında artırdık. Ciromuz ise yüzde 218,3 oranında arttı. Hedeflerimizi büyüterek yolumuza devam ediyoruz” dedi.