Pandemi süreciyle sanal fuarlara gelen talepteki artış ile birlikte Melek Yatırımcı Hande Enes, Türkiye’nin ilk yerli Sanal Fuar yazılımı Endless Fairs’e 2 milyon dolar değerlemeyle yatırım yaptı. 

Bilhassa son yıllarda sanal fuarlara olan talebin pandemiyle birlikte patlama yaşadığına dikkat çeken Endless Fairs Kurucusu Gökmen Özdemir, yatırım desteğiyle beraber Ar-Ge çalışmalarına hız verdiklerini ve 2020 yılının sonuna kadar 300’ü aşkın sana fuar organize etmeyi planladıklarını söyledi.

HEDEF: 2 YILDA 40 ÜLKEYE SANAL FUAR YAZILIM İHRACATI  

Bugüne kadar 15 ülkeye ulaştıklarını ve sene sonuna kadar da 30 ülkede sanal fuar yazılım kiralamasının yanı sıra sanal fuar organize etmeyi hedeflediklerinin altını çizen Özdemir, yatırımla birlikte ekiplerini büyüttüklerini ve yazılım geliştirme departmanlarına yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sanal fuar yazılım ihracatına başladıklarını ve değişen dünya ticaretinde dijitalleşmeyenin ilerleyemeyeceğini, hatta yok olacağını vurgulayan Özdemir, önümüzdeki iki yılda 40’tan fazla ülkeye sanal fuar yazılımlarını ihraç etmeyi amaçladıklarını kaydetti.