İSTANBUL (AA) - TRAGGER markasıyla üretimi gerçekleştirilen yüzde 100 elektrikli Atık Taşıma Aracı, Avustralya'da hizmet verecek.

TRAGGER tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, kullanıcı deneyimi odaklı rasyonel bakış açısı, fonksiyonellik, teknoloji, kalite ve yenilikçi yaklaşımlardan haraket edilerek geliştirilen yeni nesil hizmet aracı TRAGGER ürün ailesinin ihracat başarıları devam ediyor.

Yerli ve milli TRAGGER markasıyla üretimi gerçeklşetirilen yüzde 100 elektrikli hizmet aracı, elektrikli atık taşıma üst yapısıyla Avustralya’nın Sidney şehrinde hizmet vermeye hazırlanıyor.

Hidromak iş birliğyle geliştirilen TRAGGER Atık Taşıma Aracı, çevre dostu teknolojisi, yüksek kapasitesi ve dayanıklılığı sebebiyle Sidney'in gereksinim gördüğü performansı ve ekonomik çözümü veriyor.

Edinilen bilgiye göre, TRAGGER markalı araçlar, insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarcak şekilde geliştirildi.

İleri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek geliştirilen TRAGGER’in yeni nesil hizmet aracı ailesi, Bursa’da Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'nde üretiliyor.

TRAGGER marka ailesinin yeni nesli, yeni ürünlerle genişlemeye devam ederken 2018 senesinden beri üretilen QD ve LC adlı Pro Serisi araçlarına ilave olarak lojistik amaçlı TT ve transfer amaçlı T-Car versiyonları da üretilmeye başlandı.