İSTANBUL (AA) - VSY Biotechnology, etkili kurumsal dönüşüm çalışmaları, inovatif ve sürdürülebilir güçlü yapısı ile Ticaret Bakanlığı'nın TURQUALITY® Marka Destek Programı'na katıldı.

Konuyla ilgili olarak firma tarafından yapılan açıklamaya göre, rekabet avantajı bulunan, uluslararası markalaşma yeteneğine sahip ve güçlü ürün grupları ile ön plana firmaları kapsayan Ticaret Bakanlığı Marka Destek Programı'na VSY Biotechnology de dahil oldu.

Bu program ile bakanlık nezdinde; kurumsal, finansal ve operasyonel çerçevede firmalara destek sunuluyor; markalaşmaya yönelik önemli bir platform meydana getiriyor. Üye firmaların; üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini içeren bütün süreçlerinde, yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerine güç katmak maksadıyla çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Desteklenen firmalar, kendi markalarıyla uluslararası alanda iyi bir global oyuncu olarak Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesine katkı sunuyor..

Açıklamada görüşlerine başvurulan VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, tüm dünyada sınırların kalktığı ve yoğun bir rekabetin yaşandığı günümüzde, şirketlerin sürdürebilir işletme modellerini benimsemesi gerektiğini dile getirdi.

Varlıbaş, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sürdürülebilir ve verimli bir mekanizmaya sahip kurumsal bir yapının oluşturulması şirketler için zorunlu bir hale dönüştü. Günümüzde, hiçbir şirket geleneksel iş yapış modelleriyle varlığını sürdüremeyecektir. Yönetişim kavramına odaklı, uzmanlaşmış, çevre ve insan varlıklarının kalıcılığı yönünde çalışmalarını sürdüren şirketler 21’inci yüzyılın ekonomisinin aktörleri oluyor. VSY Biotechnology de bu kuruluşlar arasında yer alarak, daha güçlü bir rota çizebilmesi yönünde, TURQUALITY® Marka Programı’na katılım sağladı. Bu süreçte, özverili ve koordinasyonlu bir şekilde çalışmaları sürdüren ekibimize teşekkür ederim."

VSY Biotechnology Üst Yöneticisi olan (CEO) Dr. Fatih Ergin ise çıkış noktası itibarıyla, firmaların ulusal ve uluslararası düzeyde markalaşma planlarına katkıda bulunmayı hedefleyen TURQUALITY® Marka Destek Programı'na katılıyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını, güçlü kurumsal yapıları sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde büyüdüklerini söyledi.

Ergin, "Bu program, VSY Biotechnology’nin uluslararası pazarlarda daha etkin rol almasında, başarılarının daha da artmasında etkili olacaktır. Başta VSY Biotechnology yönetimi olmak üzere, tüm çalışanlarımıza gösterdikleri çaba ve katkılar için teşekkür ediyorum."  şeklinde konuştu.