Vakko Holding, Türkiye ve yurtdışında 96 noktada faaliyet gösteren Yargıcı’yı Vakko Holding bünyesine katmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda  niyet mektubu imzaladığını açıklayan Vakko Holding, kendi kategorisinde büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor.
62 mağazası ile kadın modası, aksesuar ve Yargıcı Home ile faaliyetini sürdüren Yargıcı’nın çoğunluk hissesi Kuveytli yatırım fonu Global Investment House’a satılmış, sonrasında ise Global Investment House, Kuveyt merkezli Kamco Invest ile birleşmişti.

90’DAN FAZLA SATIŞ NOKTALARI BULUNUYOR

Vakko’dan yapılan açıklamada satın alma ile ilgili rakam ise açıklanmadı. Yargıcı’nın temelleri 1978 yılında, Emir Yargıcı ve kardeşinin Osmanbey’de erkek gömleği üzerine açtıkları ilk mağaza ile atıldı. Yargıcı, 1988 yılında mağazalarında ilk kez kadın koleksiyonu sunmaya başladı. 
Yaklaşık 40 yıldır butik servis anlayışıyla hizmet veren Yargıcı, Türkiye ve yurtdışında bulunan mağazalarının yanı sıra, e-Ticaret sitesi ile hizmetine devam ediyor ve şirketin yurtdışı ve Türkiye’de 90’dan fazla satış noktası bulunuyor.