ISO 9001 toplam kalite belgesine sahip oolan Elbe, kendi markasının çatısı altında standart ve özel silindir üretiminin dışında elektrikli silindir ve güvenlik otomasyonu ürünlerini de üretimin gerçekleştiriyor. Ar-Ge çalışmalarının devam ettiğini dile getiren U zay Makine Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Elbe; “Bu çalışmalar sayesinde kalem silindirde seri üretime geçtik. Ekibimizdeki mühendis arkadaşlarımız güncel gelişmeleri takip ediyor, biz de adımlarımızı belirledikleri stratejiler doğrultusunda atıyoruz. Ürettiğimiz silindirlere yoğun talep var.” dedi.

TEDARİĞİN DOĞRU ADRESİ

Yoğun talebe karşın yeni şubeler açmak yerine, bayilikler vererek büyümeyi amaçladıklarını dile getiren Elbe, şöyle devam etti: “Bu yıl imalatını yaptığımız ürünlerin çeşitliğini artırıp, müşteri potansiyelimizi yükselttik. Ürünlerimizi merkezden kargo yoluyla da müşterilerimize ulaştırıyoruz. ELBE markamızla daha geniş bir alanda hizmetimize devam ediyoruz. Planlarımız doğrultusunda prensiplerimizden ödün vermeden Uzay Makine’yi daha da ilerilere taşımayı hedefliyoruz. 40 yıldır, kalitesinden emin olduğumuz marka ve ürünleri Türkiye’de pazara sunuyoruz. Personelimizi bünyemizde oluşturduğumuz özel kurslarla eğitiyoruz. Tüm bu adımları ‘Tedarikte Doğru Adres’ mottomuza uygun olarak atıyoruz.” 

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ MARKALARINI TEMSİL EDİYOR

Uzay Makina LTD, hidrolik ve pnömatik devre elemanları temini ve sistem tasarımı konusunda hizmet sunmak maksadıyla 1978 yılında faaliyetlerine başladı. Teknolojik gelişmleri yakından izleyen Uzay Makine, kurulduğu günden bugüne teknik alt yapısını sürekli geliştirken, yenilikçi ve tedarikte doğru tercih olmayı en önemli etken olarak görüyor. Uzay Makine; seviye sensörleri, pnömatik hortum ve bunların fittingsleri, bobin ve soketler, otomatik adaptörler, rakorlar, silindir ve silindir aksamları, valf ve aksamları, manometre, şartlandırıcı, seviye ve basınç vakum anahtarları gibi ürünleri, üreticiden tüketiciye iletiyor. Aignep Bonesi, Fimet FG Line ve DPC Nostrali Chiavette Unificate gibi dünyanın ömde gelen markalarını Türkiye’de temsil ediyor.