Uluslararası arenada faaliyet gösteren yerli ve milli siber güvenlik firması Keepnet Labs, İngiltere, Avrupa ve Türkiye’den sonra ABD’de kazandığı yeni müşteri ve iş ortaklıkları ile büyümeye devam ediyor.

ABD’DE 550’NCİ MÜŞTERİSİ OLDU 

Keeps Labs, hedeflediği büyüme planları doğrultusunda ABD’de 550’den fazla tüketiciyle siber güvenlik hizmeti vermeye başladı.

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Keepnet Labs CEO’su Ozan Uçar, “Yeni teknolojiler ve MSSP iş modeli uygulamaları sayesinde önemli başarılar elde ettik. 2021 yılında Amerika pazarında hedeflerimizin üzerinde bir başarı elde etmeyi ve kurumsal şirketlerle yaptığımız stratejik ortaklıklarla müşteri sayımızı 3 milyon 700 binin üzerinde çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 

GLOBAL ÇAPTA 1 MİLYONDAN FAZLA KULLANICIYA ULAŞTI 

ABD, İngiltere, Türkiye ve AB’de  20’den fazla sektörde 1.000.000’dan fazla kullanıcıya hizmet veren Keepnet Labs, Türkiye'de pazar liderliğini de koruyor. Tamamı Türk AR-GE ekiplerinin ürünü olan siber güvenlik yazılımları geliştiren şirket, Türkiye’de özellikle bankacılık, enerji, havacılık ve sigorta sektörlerinde yürüttüğü faaliyetler ile sektörün ihtiyaçlarını karşılıyor. Keepnet Labs, güvenlik alanında insan, süreç ve teknolojiyi kapsayan bütüncül çözümleriyle büyük ve küçük ölçekli binlerce şirketin iş ortağı olarak küresel pazarda büyüme yolculuğunu sürdürüyor.