Polisan Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, boya, liman işletmeciliği, kimya ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyette bulunan Türkiye'nin köklü grup şirketlerinden Polisan Holding, çalışanlarından aldığı güçle farklı sektörlerde kalıcı değerler üretmeye devam ediyor.

Happy Place to Work tarafından başarı, gurur ve güven başlıklarında 14 sorudan meydana gelen anketle şirketlerin mutluluk endekslerinin ölçüldüğü Happy Place to Work 2022-Türkiye'nin En Mutlu Şirketleri Listesi'nde Poliport, liman sektöründe en mutlu şirket unvanına layık görüldü. Polisan Kansai Boya ise boya ve kimya sektörlerinin en mutlu şirketi olarak liderlik koltuğuna oturdu. Ayrıca, araştırmada holdingin kimya sektöründeki iştiraki Polisan Kimya da en mutlu iş yeri "geçer" standardını sağlayarak 1 yıldızlı sertifikayla ödüllendirildi.

YENİ NESİL İK YÖNETİMİ SAYESİNDE ÇALIŞAN MOTİVASYONUNU SAĞLIYOR

Açıklamada görüşlerine başvurulan Polisan Holding Grup İK Direktörü Mahmut Temiz, Polisan Holding'in sahip olduğu "biz" kültürünün yüksek güven iklimi ile birleşerek güçlü bir sinerji yarattığını ve bütün yapıda bunun net bir şekilde hissedildiğini söyleyerek,  şöyle devam etti:

"Yarım asrı aşan deneyimimizden gelen gücümüzü yenilikçi yüzümüzle birleştirerek geliştirdiğimiz yeni nesil İK yönetimimizle çalışanlarımızı aradıkları motivasyonla buluştururken, faaliyetlerimize sürdürülebilirlik kazandırıyoruz. Çalışan motivasyonunu odağına alan bir holding olarak oluşturduğumuz mutluluk kültürünü daha da derinleştirerek verimliliğimizi daha da artıracağız. Bu amaçla Holding başta olmak üzere bütün iştiraklerdeki çalışanlarımızın CEO'ya soru sorabildiği ve birinci ağızdan cevap aldıkları ‘CEO ile Bir Mola’ online buluşmamızı ayda bir olacak şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Oluşan bu mutluluk kültürünü büyüten Ortak Kültür Girişimi Projemizi, Kültür Elçileri Çalışmamızı, motivasyon buluşmalarımızı, çalışanı dinleme seanslarımızı önemsiyoruz ve kapsamını genişletmek, katılımcı yönetim anlayışına daha fazla etki eden bir hale getirmek istiyoruz. Çalışan motivasyonunu odağına alan bir holding olarak mutlu, başarılı ve ülkesine daha fazla değer sunan bir yapı olmak temel önceliğimizi oluşturuyor." (AA)
 

RAL YATIRIM HOLDİNG’TEN YENİ YATIRIM RAL YATIRIM HOLDİNG’TEN YENİ YATIRIM