Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası MESS, Türkiye’nin en büyük çalışma kültürü dönüşüm hareketini 27 Nisan'daki "Değişen Dünya, Dönüşen İş Modelleri" etkinliğiyle başlatıyor.

DÖNÜŞÜM VİZYONLARINI PAYLAŞACAKLAR

İş dünyasının öncü liderlerinin ve alanında uzman küresel isimlerin Çevik Dönüşüm ve Yeni Nesil Performans Sistemi (OKR) ile ilgili ufuk açıcı bilgilerini katılımcılarla paylaşacağı etkinlik kapsamında; Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker ve Koç Holding A.Ş. CEO’su Levent Çakıroğlu, iş dünyasındaki kültürel dönüşüm vizyonlarını katılımcılarla paylaşacak.

Etkinlik kapsamındaki global keynote ve CEO panelleri de gerçekleştirilecek.

İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ KONUŞULACAK

Global keynote panelinde; Willis Towers Watson İK İş Birimi, Düşünce ve İnovasyon Küresel Lideri John Bremen, Business Agility Institute Kurucu Ortağı ve CEO’su Evan Leybourn ve Scrum.org CEO’su Dave West iş modellerinde dönüşüm için yol haritalarını anlatacak.

CEO panelinde ise; Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru, TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner ve Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young yeni çalışma kültüründeki iyi uygulama örneklerini masaya yatıracak.

"Değişen Dünya, Dönüşen İş Modelleri" etkinliği, 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14.00'te başlayacak.