Marmarabirlik, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO)  gerçekleştirdiği "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasında 2020 yılında üretimden net satışlara göre 34 basamak birden yükseldi. Marmarabirlik, 709 Milyon TL üretimden net satış ile 403.sırada yer aldı
Marmarabirlik’in 2010 yılından bugüne kadar hiç zarar etmediğini, sürekli kâr ettiğini ifade eden Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ürün bedellerini kredi kullanmadan kendi öz kaynaklarıyla ödeyen, kar payı dağıtan, istikrarlı bir şekilde büyüyen ve ortağını sürekli destekleyen, geleceğe yatırım yapan bir kurum haline geldiğini vurguladı. 

ÖZ KAYNAK SIRALAMASINDA 161’İNCİ

Marmarabirlik’in geldiği noktanın İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı rakamlarda bir kez daha görüldüğünü kaydeden, Asa, Marmarabirlik’in öz kaynaklarının 2010 yılında 111 milyon TL iken bugün 601 milyon TL’ye yükseldiğini söyledi.  ISO verilerine göre öz kaynak sıralamasında Birliğin 161.sırada yer alması yükselen başarı grafiğinin bir göstergesi olduğunu belirten Asa, Marmarabirlik’in 2020 yılında diğer ticari mal satışları ile birlikte toplam net cirosu 739 milyon TL olurken, elde edilen 96 milyon TL karlılık ile de Birliğin sıralamada 233.sırada yerini aldığını aktardı.