Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışması” gerçekleştirildi. Kibar Holding, “Hep Beraber Yaşam Güvenliği” projesiyle birincilik ödülü almaya hak kazandı.
Kurulduğu günden bu yana Kibar Grubu olarak tüm faaliyetlerinin merkezinde önce sağlık, önce yaşam güvenliğinin yer aldığını belirten Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı,  İş sağlığı ve güvenliği konusunda sürekliliği sağlamak adına faaliyet gösterdiğimiz hemen her sektörde öncü rol üstlendiklerini söyledi. 

PROJEYLE CİDDİ BİR ADIM ATILDI

Bu farkındalık ve bilinçle pek çok yenilikçi proje ve uygulamayı hayata geçirirken, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarını uyulması gereken bir zorunluluk değil, bir yaşam biçimi ve kurum kültürü olarak benimsenmesini sağlamaya odaklandıklarını kaydeden Kayabaşı, çalışan kadrolarında farkındalığı artırmak ve sürekli iyileştirmeyi sağlamanın sürekli ve etkili iletişim ile mümkün olabileceğinin bilincinde olduklarını söyledi. İletişimin kendileri için birbirlerini anlamak ve doğru uygulama ve yöntemlerin doğru aktarımının sağlanması olduğunu ifade eden Kayabaşı, bunun için ‘Hep Birlikte Yaşam Güvenliği’ adını verdikleri projelerinde ciddi bir adım attıklarını söyledi.