Kibar Holding, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yaptığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda dört grup şirketiyle yer aldı.
Kibar Holding'ten yapılan açıklamaya göre, İSO 500 araştırmasında Kibar Holding grup şirketlerinden, Assan Alüminyum 41, Posco Assan 88, Assan Hanil 274'üncü ve Assan Gıda 490'ıncı sırada yer aldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, araştırmada Kibar Holding’in dört grup şirketiyle yer almasından gurur duyduklarını belirtti. 

İSTİKRARLI BAŞARILARINI KORUDULAR

İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl titizlikle yürüttüğü araştırmalar sonucunda açıkladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine dört şirketimizle girerek istikrarlı başarılarını koruduklarını vurgulayan Kayabaşı,  2020 yılı olağan dışı gelişmelerle dolu bir yıl olsa da hedef ve planlamalarından sapmadan, 5 bini aşkın çalışanlarının sağlığını merkeze alan bir anlayışla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti. Kayabaşı, üretim ve istihdamda sürdürülebilirliği sağlamak, ülke ekonomimize değer yaratmaya devam etmek üzere her yıl hedef büyüterek çalışmaya, üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.(AA)