İSTANBUL (AA) - Fiat Professional, başlattığı “ÖTV Bizden” kampanyasıyla tüketicilere Temmuz ayında büyük avantaj sunuyor.

Fiat Professional' tarafından basına yapılan açıklamaya göre, hayatı ve ticareti kolaylaştıran ürün gamını, cazip alım seçenekleriyle biraraya getiren Fiat Professional, Temmuz ayında da gerçekleştirdiği kampanyalarla işin erbaplarının yanında olmaya devam ediyor.

Tofaş’tarafından üretimi gerçekleştirilerek dünyanın çok sayıda farklı ülkesine ihraç edilen ve ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt veren Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’nun Combi versiyonlarında, ÖTV’yi Fiat Professional karşılıyor.

Fiorino ile Doblo ailesinin Combi versiyonlarında yer alan “ÖTV Bizden” kampanyası, ÖTV teşviklerinin sona erdiği Temmuz ayında büyük avantaj sunuyor. Türkiye'de de hafif ticari araç sınıfının referans modeli olan Fiat Doblo ile segmentinin yaratıcısı Fiorino’nun Combi versiyonlarda yüzde 1,99 sabit faizli kredi imkanı da ay boyunca bir Fiat Professional sahibi olmayı isteyenleri bekliyor.