Eminevim, 2021 yılında geçmiş yıllara göre hem kayıtlarını hem de teslimatlarını artırdı. 
Geçen yıl ilk 4 ayda 7 bin küsur teslimat yaparken, bu yılın ilk 4 ayında geçen yıl yapmış oldukları teslimatın yüzde 25’inden fazlasını yaptıklarını söyleyen Eminevim Genel Müdürü M. Musab Üstün, nisan ayına kadar ki sürede 9 bin teslimata ulaştıklarını ve yaptıkları teslimatlarla beraber ekonomiye toplamda 4 ayda 1 milyar 600 milyon TL'lik bir katkıları olduğunu belirtti. 
Tasarruf finansmanı kanunu ile sistemin devlet denetimine girmiş olmasının vatandaşa önemli kazanımlar sağlayacağını belirten Üstün, bugüne kadar 185 bini aşkın ev ve otomobil teslimatı yapmış bir şirket olarak, yasanın uygulanmasıyla birkaç yıllık periyotta 25 milyar TL ile 30 milyar TL seviyesinde teslimat yapabileceklerini öngördüğünü söyledi. 

SEKTÖRDE CİDDİ BİR BÜYÜME GERÇEKLEŞTİ

Sektörde son birkaç yılda birden fazla firmanın çıktığına ve sektörde ciddi anlamda bir büyüme gerçekleştiğine dikkat çeken Üstün, bu hızlı büyüme sektöre yeni giren firmalar için bazen ticari kaygıların da etkisiyle hızlı bir hatayı da beraberinde getirebildiğini aktardı.  Burada sistem mantığına uymayan kampanyaların, indirimlerin ve benzeri çalışmaların zamanla müşteri güvenini zedeleyebildiğini kaydeden Üstün, İşte bu durumlara karşı vatandaşların iyi bir araştırmadan sonra başvurularını, tecrübeli, deneyimli ve güvenilir firmalara yapmaları gerektiğini söyledi.