RAL YATIRIM HOLDİNG’TEN YENİ YATIRIM RAL YATIRIM HOLDİNG’TEN YENİ YATIRIM

Türkiye ve dünya ekonomisinde önemli bir paya sahip olan İstanbul, ekonomi ve ticari etkinlikleri ile de öne çıkıyor. Bu organizasyonların başında ise 2 -5 Kasım tarihleri arasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Tüyap Fuarcılık Grubu iş birliği ile Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek MÜSİAD EXPO 2022 Ticaret Fuarı geliyor.  MÜSİAD’ın 32 yıllık tarihi boyunca her 2 yılda bir düzenlenen fuar, 2020 yılında Avrupa,  Asya-Pasifik, Avrasya, Afrika ve MENA ülkeleri başta olmak üzere, 102 ülkeden 15 bine yakın ziyaretçi ve 50 ülkeden 400 alım heyetine ev sahipliği yaptı. MÜSİAD EXPO 2022, oluşturduğu fırsatlarla bu yıl da küresel ticaretin merkezi olmayı hedefliyor.
Sektör profesyonellerinin ajandasında şimdiden ilk sırada yer alan fuar eş zamanlı olarak; Uluslararası İş Forumu, ikili iş görüşmeleri, teknoloji panelleri ve birçok etkinliğe de imza atacak. Aynı zamanda MÜSİAD EXPO 2022’ye yurt dışından bakanlar, milletvekilleri, üst düzey bürokratlar, valiler, belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, yabancı alım heyetleri, basın mensupları ve seçkin iş insanlarının yoğun katılımı bekleniyor.

“ULUSLARARASI TICARETİN KALBİ MÜSİAD EXPO 2022’DE ATACAK”

Ekonomik büyümenin anahtarının üretimden geçtiğini dile getiren MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, “Bu anahtarın dişlerini ise sanayi ve turizm gibi birçok alanda rekorlarla dönen çarklar oluşturuyor.  Biz de 24 sektörün en önemli oyuncularını 4 gün boyunca İstanbul’da bir araya getireceğiz. Amacımız ülkemizin her şehrinden ve dünyanın farklı bölgelerinden iş insanlarını tek çatı altında buluşturarak dünyanın ekonomisini konuşmak ve Türkiye’nin 2023 hedeflerine doğrudan katkı sunmak. Farklı alanlardaki yeniliklerin de ziyaretçilerle buluşacağı organizasyon ile uluslararası ticaretin kalbi MÜSİAD EXPO 2022’de atacak” dedi.

KITALARARASI TİCARET AĞI KURULACAK

MÜSİAD EXPO 2022’de kıtalararası bir ticaret ağının kurulacağının altını çizen  Başkan Asmalı, sözlerine şöyle devam etti: “Fuar kapsamında katılımcılar, sergilenecek ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere, birçok kıtadan gelen ziyaretçilere gösterebilme imkanı yakalayacak.  Etkinlik bu anlamıyla yeni iş fırsatlarını da ortaya çıkarırken Türkiye’nin dünyanın üretim üssü olacak potansiyel ihracat ilişkilerinin kurulmasına da olumlu katkılar sunacak. Aynı zamanda gerçekleşecek ikili iş görüşmeleri ise ticari ilişkilerin rotasını İstanbul’a çevirecek.