Borusan Holding bünyesinde yer alan Borusan Atölye, Borusan Ar-Ge ve Bahçeşehir Koleji 3646 Integra Robotik Takımı iş birliğiyle gerçekleştireceği Robothon etkinliğinde, öğrencilerin yapay zeka, machine learning (makina öğrenimi) ve görüntü işleme konularında eğitim alarak kendilerini geliştirip öğrendiklerini uygulayabilecekleri bir yarışma düzenliyor. 

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi’nde, 7-8 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğe, üniversite öğrencilerinin yanı sıra master ve doktora öğrencileri de katılabilecek. 

KAZANAN EKİBE BORUSAN HOLDİNG’TE STAJ İMKANI

Öğrencilerin, Borusan’ın iş modelleri doğrultusunda robot programlama ve kodlama yaparak takımlar halinde yarışacağı etkinlik kapsamında ayrıca, ücretsiz konaklama imkanı sunulacak.  

İki günlük atölyenin sonunda birinci olan takımın tüm üyelerinin Borusan’da staj hakkı ve hediye çeki kazanacağı etkinliğe başvurular 29 Kasım’a kadar devam edecek. 

Borusan Atölye, öğrencilerin Borusan’ı yakından tanıyabileceği, Borusan yöneticileriyle tanışabileceği, iş dünyasındaki güncel konular hakkında bilgi edinebileceği ve Borusan Grubu’ndaki kariyer fırsatlarını öğrenebileceği buluşma serisidir.