Ekonomist Dergisinin her yıl düzenlediği Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralaması açıklandı. Ciro bazlı yapılan araştırmada Beyçelik Gestamp 40. Sırada yerini aldı.
Bursa yerleşkeli şirketin TL bazında net satışları 1.182.866.530 Lirayı buldu. Bu ciro, şirketin Ekonomist dergisinin araştırma listesinde 40.sıraya gelmelerini sağladı. Beyçelik Gestamp aynı zamanda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu yıl 21’inci kez gerçekleştirdiği ‘İlk 250 Büyük Firma Araştırması’nda 11. sırada yer aldı.

Beyçelik Hakkında:
       Beyçelik Gestamp, otomotiv yan sanayiinin metal endüstrisinde kalıp, ekipman ve komponent tasarlayan, geliştiren ve üreten uluslararası bir şirket. Şirketin temel prensibi özellikle yenilikçi ürünler tasarlayarak daha güvenli ve daha hafif araç tasarımlarını destekleyen ve buna bağlı olarak insan güvenliğini artırmanın, enerji tüketimini azaltmanın ve çevreyi korumanın temel prensiplerine hizmet etmek.


       2007 yılında İspanya merkezli ve uluslararası otomotiv metal sektöründe ilk sıralarda yer alan Gestamp Automocion ortaklığı ile Beyçelik Gestamp, Türkiye çapındaki başarısını dünya ölçeğine getirmiştir.