Elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakendeciliği alanlarında faaliyet gösteren Aydem Enerji, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katıldı ve Türkiye’de 11 grup şirketiyle Great Place to Work Sertifikası almaya hak kazandı.
Aydem Enerji tarafından yapılan açıklamaya göre, Aydem Enerji'nin çatı şirketi Aydem Holding ve bünyesindeki Aydem Perakende, Gediz Perakende, Aydem Yenilenebilir Enerji, GDZ Enerji Yatırımları, Elsan, Extranet, Parla, Tümaş, Yatağan ve Yeni Filo, çalışanlarının değerlendirmeleriyle iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti alanında sertifika aldı.
2021’de de insan kaynaklarını yüzde 10 büyüterek çalışanları için mutlu bir iş yeri sağlamaya ve onlardan aldıkları güçle daha büyük başarılara imza atmaya devam edeceklerini belirten Aydem Enerji CEO’su İdris Küpeli, Pandemi döneminde temel yaklaşımları olan insan odaklı anlayıştan ödün vermediklerini söyledi. 

HER İŞİN ODAĞINDA İNSAN VAR

Aydem Akademi’nin e-öğrenme modülünü hayata geçirdiklerini ifade eden Küpeli, bugün Aydem Enerji’nin nitelikli insan kaynağının güçlü vizyon ve teknolojik altyapı ile buluştuğu bir kurum olduğunu belirtti. 
Çalışanların performanslarını artıracak, onlarla daha fazla etkileşim kurabilecek, isteklerini daha iyi değerlendirecek bir yapıyı hayata geçirdiklerini vurgulayan Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu ise, Aydemlilerin yaptığı her işin, attığı her adımın odağında insan olduğunu belirtti.