Arçelik, Turkcell ile yeni bir iş birliği yaptığını duyurdu. Yapılan iş birliğini göre, Arçelik’in kasım ayı itibarıyla satışa sunulan UHD Smart televizyonlarının kumandasına TV+'a erişim için ayrı bir tuş eklendi. Pazara yeni sunulan 43 ile 65 inç UHD Smart televizyonlardan satın alanlara TV+ Premium üyeliğinin de 3 ay boyunda hediye edileceği de belirtildi. 
Yapılan iş birliği hakkında konuşan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer pandemi döneminde evlerde uzunca vakit geçirildiğini hatırlatarak, bu dönemin en temel trendlerinden birinin kültür-sanat-eğlence içeriklerinin de evden takip edilmesi olduğunu söyledi. Tüm gelişmelerin takip edilebileceği, ailecek vakit geçirmek için programlar, filmler, spor müsabakalarının izlenebileceği en geniş platform olarak da televizyonların öne çıktığını söyleyen Dinçer; “Hal böyle olunca TV+’ı televizyonlarımıza ekleyerek izlenebilecek seçeneklerin artırılması adına Turkcell ile bir iş birliği yaptık.” Dedi. 
İş birliğiyle ilk kez yerli bir televizyon üreticisinin kumandasında yer aldığını söyleyen Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, TV+'ın teknik özellikleri ve içeriği ile Türkiye’nin en popüler TV platformlarından biri olduğu vurguladı. TV+'ı Türkiye'nin önde gelen markalarından Arçelik’le daha geniş kitlelere ulaştırmak istediklerini söyleyen Tansuğ, izleyicilerin değişen alışkanlık ve taleplerini göz önünde bulundurarak onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.