İSTANBUL (AA) - Türkiye’de madeni yağ sektörünün ileri gelen üreticilerinden olan TOTAL, 2019 senesi süresince 14 farklı ilde gerçekleştireceği organizasyonlarla 2 bin 500 ustayla buluşmayı amaçlıyor.

ŞTOTAL tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 seneyi aşkın bir süredir ülkemizde madeni yağların üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyetlerde bulunan  TOTAL, ustalarla olan iletişimini sürdürüyor..

TOTAL, 2019 senesinde "Ustalarla Beraberiz“ organizasyonu kapsamında 14 farklı ilde ve 15 noktada, binek, hafif ticari ve ağır dizel araçlara hizmet veren yaklaşık 2 bin 500 ustayla buluşmayı amaçlıyor. 26 Haziran Çarşamba günü Bursa Sheraton Hotel’de start alacak olan TOTAL “Ustalarla Beraberiz”organizasyonu haziran, temmuz ve ağustos aylarında, Bursa, Sakarya, Antalya, Adana, Diyarbakır, Giresun, Samsun, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Van, Sivas ve Ankara illerinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak TOTAL Pazarlama ve Teknik Servisler Müdürü Fırat Dokur, organizasyonda her sene madeni yağ sektöründe önemli konuma sahip olan ustalarla bir araya geldiklerini belirterek, madeni yağ alanında inovasyon öncüsü bir marka olarak yeniliklere her bakımdan önem verdiklerini belirtti.

Bu sene alanında uzman eğitmenlerin de desteğiyle, bakım ve mekanik onarımda sık karşılaşılan sorunlar ve çözümleri konusuna ağırlık vereceklerini söyleyen Dokur,  ustalara yönelik eğitim çalışmaları ile usta ve son kullanıcılara yönelik dijital ve hizmet altyapılarını kurgulamayı 2019 senesinde de hız kesmeden sürdüreceklerini aktardı.