İSTANBUL (AA) - Sosyal medyada en iyilerin seçildiği Social Media Awards Turkey 2019 yarışmasında Otomotiv Yan Sanayi kategorisinin en başarılı markası Mutlu Akü oldu.

Ödülle ilgili olarak Mutlu Akü'den yapılan açıklamada; Marketing Türkiye ile BoomSonar'in  ortaklaşa düzenlediği marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma olan Social Media Awards Turkey 2019’da kazananlar 3 Mayıs tarihinde Raffles İstanbul’da açıklandı.

Sosyal medyada en iyilerin belirlendiği bu yarışmada Otomotiv Yan Sanayi kategorisinin en başarılı markası geçen sene olduğu gibi bu sene de Mutlu Akü idi.

BoomSonar'ın "Sosyal Medya Marka Endeksi" kapsamında, Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla katkı sağladığı yarışmada 1 Mart 2018 - 1 Mart 2019 tarihleri arasında dijital mecrada yayınlanmış en başarılı işler ile marka ekipleri ödüllerini teslim aldı.

Ürünleri ve sektörüyle ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarına aktaran Mutlu Akü, mecraya ve hedef kitlesine doğru iletişim sağlayarak Social Media Awards Turkey 2019 yarışmasında Otomotiv Yan Sanayi Kategorisi’nde geçen yıl olduğu gibi bu sene de sektöründe Altın Ödülü alarak sosyal medyanın  birincisi oldu.