Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi katılımcılarından Daxler Energy, organizasyonda güneş paneliyle ilgili yeni teknolojileri anlatacak. Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Daxler Energy Genel Müdürü Yunus Emre Tarhan, “2h Enerji ve Yatırım A.Ş olan firmamızın unvanını DAXLER ENERJİ A.Ş ‘ye değiştirdiğimizin lansmanını bu fuar ve yakın tarihlerdeki organizasyonlarda yapmayı planlıyoruz. Bu yüzden ulaşabildiğimiz kadar sektör paydaşına ulaşmaktan mutlu olacağız. Sektör oyuncularına halfcut teknolojilerini anlatmak ve ürünlerin tanıtımını yapmaktan gurur duyacağız” dedi. 

2021 yılı ilk yarısını değerlendirerek 2. yarısı için gündeminizde neler var, anlatır mısınız? Yakın dönemde hayata geçirdiğiniz ve üzerinde çalıştığınız (varsa) proje/yatırımınızı ve çıktılarını paylaşır mısınız?

Eski adıyla 2h Enerji ve Yatırım A.Ş firmamızın unvan değişikliği lansmanını bu fuarda yapmayı planlıyoruz. İlk gündemimiz yolda olan yeni hattımızı devreye almasını tamamlayarak 2.ci yarıya 182mm hücreler ile 530-540W aralığında panel üretimimize başlamak. Yeni hattımız ile üretim kapasitemizi GW seviyelerine yaklaşacaktır. Yeni yatırımımızla beraber otomasyon sistemimizi daha da yükseklere çıkartarak hatasız üretim oranlarını ulaşılmazı zor seviyelere taşıdık. Yüksek teknolojili üretim hattımızla beraber hedef pazarlarımızı da değiştirdik. İhracata yönelik satışlarımızı arttırmak için çalışmalarımız son hızı ile devam ediyor. Kısa süre içinde temin edeceğimiz uluslararası tüm bankalarda kabul görecek raporlarımız ile beraber bu arenada öne çıkacağız.

5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde hangi ürün-hizmet ve uygulamalarınızı gündeme taşıyacaksınız? Zirve’ye özel ziyaretçilerinizi ne gibi yenilikler bekliyor? 

3 Yeni ürün ile bu fuara katılacağız, bu ürünler WM10-108, WM10-120, WM10-144 olarak adlandırdığımız ürünlerimiz olacak. WM10-108 ürünümüz Türkiye’de ilk olmakla beraber string yapısını değiştirerek sadece çatılar için hazırladık. Klasik 60,72,120,144 hücreli tasarımların dışına çıkarak 108 yani 54 full hücreli tasarım yaparak, EPC firmaların çatıdaki kapasitelerini ve hareket alanlarını kolaylaştırmayı hedefledik. WM10-120 ve WM10-144 ile cam-şeffaf backsheet ya da cam-cama üretebildiğimiz yüksek wattlı panellerimiz ile Hybrid ve Lisanslı projelerimize yüksek ROI ve azaltılmış BOS avantajları sağlıyoruz. 

PETROL OFİSİ GRUBU VE CHEVRON İŞ BİRLİĞİNDE 10 YIL PETROL OFİSİ GRUBU VE CHEVRON İŞ BİRLİĞİNDE 10 YIL

Zirve’den beklentilerinizi ve genel değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

2h Enerji ve Yatırım A.Ş olan firmamızın unvanını DAXLER ENERJİ A.Ş ‘ye değiştirdiğimizin lansmanını bu fuar ve yakın tarihlerdeki organizasyonlarda yapmayı planlıyoruz. Bu yüzden ulaşabildiğimiz kadar sektör paydaşına ulaşmaktan mutlu olacağız. Sektör oyuncularına halfcut teknolojilerini anlatmak ve ürünlerin tanıtımını yapmaktan gurur duyacağız.