İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, istikrarlı bir şekilde yükselen büyüme performansını destekleyecek tecrübeli isimleri bünyesine katmayı sürdürüyor.

İnşaat sektöründe B2B satış, stratejik planlama, satış tahmini, ekip yönetimi konularında tecrübeli Emrah Öztürk, Workindo’nun tüm satış faaliyetlerini idare edecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü 2000 senesinde bitiren Emrah Öztürk, iş yaşamına, 2004 senesinde Schindler Asansör’de teknik destek ve satın alma mühendisi olarak adım attı.  Daha sonra Omsan Asansör’de ihracat satış mühendisi olarak görev yapan Öztürk, kısa sürede aynı firmada satış müdürlüğüne terfi etti. 

Emrah Öztürk, 2010 senesinde kariyerini Sematic S.P.A.’da satış müdürü olarak sürdürdü ve buradaki çalışma döneminin ardından 2017 senesinde Thyssenkrupp Asansör’de satış müdürlüğü görevini yerine getird.

2019 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi’nde Executive MBA programına kabul edilerek başarıyla tamamlayan Öztürk, Haziran 2021 tarihinden itibaren Workindo’da Satış Direktörlüğü görevine başladı.

Workindo’nun yanlızca Türkiye’de değil, global açılım sürecindeki Ukrayna, Rusya, Özbekistan, Bangladeş ve Senegal gibi farklı ülkelerdeki satış yapılanmalarını da oluşturacaktır.

Emrah Öztürk, evli ve bir evlat sahibi olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.