İşte Siz İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri’nin kurucusu olan çok sayıda markanın insan kaynakları danışmanı olarak çalışan Tuğba Camuzoğlu, TPF'nin yeni Genel Koordinatörü olarak atandı.

Türkiye çapında14 Perakende Derneği (PERDER), 335 üye, 3 bin 882 satış noktası ile çalışmalarını yürüten TPF'nin Genel Koordinatörlüğü’ne insan kaynakları sektöründe 21 senelik deneyimiyle çok sayıda önemli başarıya imza atan Tuğba Camuzoğlu atandı.

Bilkent Üniversitesi’nde İngilizce hazırlık eğitiminden sonra, eğitimini Hessel College’de Turizm Otelcilik üzerine yapan Tuğba Camuzoğlu, Profesyonel iş yaşamına 1998 senesinde Rumeli Holding’te başladı. 2004 senesinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri'nde İnsan Kaynakları, Kalite ve Eğitim Proje Liderliği görevine getirilen Camuzoğlu, 2007 senesinde Galatasaray Spor Kulübü'ne geçiş yaptı. Kulübün 7 sene boyunca İnsan Kaynakları Yöneticisi görevini yürüten Tuğba Camuzoğlu, insan kaynakları politikaları, stratejiler ve süreç bazlı sistemlerinin oluşumu gibi çok sayıda projeye önderlik etti. 

2014 senesinde  İşte Siz İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Hizmetlerini kurarak, İŞKUR başta olmak üzere birçok kurumun insan kaynakları ve eğitim danışmanlığını yürüterek, başarılı projelere imza atan Camuzoğlu, Uzun seneler TPF'nin Türkiye genelindeki İK saha eğitimlerini de yürütürken, mesleki birikimini de TV ekranlarında yaptığı programla paylaştı.