İş Ortaklarına Katma Değer Sağlamak


Türkiye’de faaliyete başladıkları günden bu güne kadar esaslı hedeflerinin orta ve büyük ölçekli projelerin birçoğunda yer alarak iş ortaklarına gerek zaman gerekse maddi açıdan katma değer sağlamak olduğunun altını çizen Altan, yeni dönem iş gündemlerini ST İnşaat ve Malzeme Dergisi’ne verdiği röportajda anlattı.


AdmixPlus Likit Kristalize Esaslı Su Yalıtımı ürünüyle birçok alanda çözümler sunan Supershield, 2019 yılı iş gündemlerinde de başlıca hedeflerinin iş ortaklarına katma değer sağlamak olduğunun altını çizdi.


Esas Gaye Dört Dörtlük Uygulama


Tüm bu hizmetlerinin yanı sıra çözüm ortağı olduğumuz projelerin su yalıtımı konusunda orta ve uzun vadede hiçbir sorun yaşamamalarını temin etmek adına sistemlerini dört dörtlük uygulamanın ana gayeleri olduğunu kesin bir dille belirtti. Altan 2019 yılı gündemleri hususunda son olarak “Teknik anlamda aynı dili konuşabildiğimiz, önceliği kalite olan birçok projede 2019 yılında da Supershield ürün ve uygulamalarını referans sistemimize katmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.