Enerji alanında Türkiye’nin önde gelen yapılanmalarından olan Shell & Turcas’ta iki üst düzey atama birden gerçekleşti. Yönetim kadrosundaki bu atamalara göre daha önce Ticari Yakıtlar Direktörlüğü görevini yürüten Evren Diker Ortadoğu ve Afrika Bölgesel Lisans Müdürü olarak atanırken, şirket bünyesinde Yatırımlar Müdürü görevini yürüten Onur Sezer ise Ticari Yakıtlar Direktörü oldu. Diker ve Sezer 2019 yılı Nisan ayı itibariyle yeni görevlerine başladılar.

ONUR SEZER KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi’nde İngilizce İktisat Bölümü’nü bitiren Onur Sezer, Shell & Turcas bünyesindeki çalışma hayatına Perakende Satışlar Mıntıka Müdürü pozisyonunda başladı. 2005 yılından bu yana şirket bünyesinde kariyerinde istikrarlı bir şekilde ilerleyen Sezer, son olarak Ticari Yakıtlar Müdürü olarak atandı. 

EVREN DİKER KİMDİR?

Shell & Turcas bünyesinde 18 yıldır çalışmalarını yürüten Evren Diker, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Fakültesi’nde Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezundur. Shell & Turcas’ta genellikle satış ve pazarlama alanlarında çalışmalar yürüten Diker, son olarak Ortadoğu ve Afrika Bölgesel Lisans Müdürü olarak atandı. Diker yeni görevi gereğince şirketin küresel lisans pazarı perakende kolundaki 30 farklı ülkeden ve 15 lisanstan sorumlu olacak.