Rockwell Automation, Inc. (NYSE:ROK), Cyril Perducat’ı Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Teknoloji Direktörü olarak görevlendirildiğini duyurdu.

Perducat, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Blake Moret’e bağlı olarak görev yapacak.

SON OLARAK SCHNEİDER ELECTRİC'DE GÖREV ALDI

Schneider Electric’teki 25 yıllık kariyerinin ardından firmaya katılan Perducat, söz konusu firmada son olarak Nesnelerin İnterneti ile Dijital Ürün ve Hizmetlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak çalıştı.

Perducat'ın bilhassa sistem, yazılım, ağ ve çözüm firmaları için teknoloji stratejisti olarak kapsamlı bir kariyer geçmişi bulunuyor.

"YENİ DEĞER SEVİYELERİNE ULAŞMAMIZDA YARDIMCI OLACAK"

Firmada gerçekleştirilen üst düzey atamaya ilişkin görüşlerini paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Blake Moret, "Cyril, firmamıza yenilik ve takım oluşturma tutkusu ile etkili değişim yönetimine dayanan başarılı sonuçları uygulama motivasyonu getirecek. Kariyeri boyunca imalat teknolojilerini geliştirmek için yenilikçi çözümler geliştirmeye odaklandı. Liderliğinin Rockwell Automation olarak müşterilerimiz ve ortaklarımız için yeni değer seviyelerine ulaşmamıza yardımcı olacağından eminiz." diye konuştu.

Perducat, Rockwell'in sektör liderliği ve yenilikçiliğinden bahsederek, "Şirketin yenilikçi teknoloji uzmanı takımı, zaten geniş olan teknoloji ürün ve hizmetlerini büyütmeye ve endüstriyel otomasyon alanında yapılabilecekleri genişletmeye odaklanıyor." dedi.

EMEKLİ OLAN SUJEET CHAND'IN YERİNİ ALACAK

Kısa bir süre önce emekliliğe ayrılan Sujeet Chand’ın koltuğunu devralacak Perducat, yıl sonuna kadar Chand ile yakın bir şekilde çalışacak.

Moret, "Chand'ın şirketteki mükemmel kariyeri Rockwell Automation’ı endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşümde lider olarak konumlandırdı. Onun ürün ve teknoloji gelişimi, fikri mülkiyet portföyü ve stratejik ortaklıklara katkıları konusunda ne desek abartmış olmayız. Yönetim kurulu ve şahsım adına, kendisine ve ailesine emekliliğinde her şeyin gönüllerince olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.