Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü bitiren Haluk Eryılmaz, iş hayatına Novartis satış ekibinde adım attı. Çalışma hayatını 8 sene süresince MSD’de Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak devam ettiren Eryılmaz, 2014 senesinde İş Birimi Yöneticisi olarak göreve başladığı Abbvie İlaç’ta 2017 senesinden beri İş Mükemmelleştirme Direktörlüğü görevini icra ediyordu.

Haluk Eryılmaz, Roche Türkiye Kişiye Özel Tanı ve Tedavi Strateji Lideri olarak, şirketin Türkiye’de kişiye özel tanı ve tedavi hizmetlerini gerçekleştirebilmesi için diagnostik ve ilaç arasında konumlandırılmış bir role sahip olacak. 

Aldığı bu yeni görev kapsamında hem şirket içi hem de dışındaki paydaşlarla iş birlikleri oluşturmaya yoğunlaşacağını dile getiren Haluk Eryılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzdeki dönemde değer temelli bir sağlık sisteminin hayata geçirilmesinin ekosistemin tüm paydaşları için önemli olacağına inanıyoruz. Bu sisteme geçişi desteklemek üzere ortak akılla ilerleyerek, çalışmalar yürüteceğiz. Bu projelerin ortaya çıkmasında etkin rol alacak olmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum.”