ODEABANK’ın 22 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu Yönetim Kurulu toplantısında İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Vardar ile Kredi İzleme ve Takip Direktörü Cem Taner’in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmaları kararlaştırıldı.

ALBAYRAK GRUBU'NDA ÜST DÜZEY ATAMA ALBAYRAK GRUBU'NDA ÜST DÜZEY ATAMA

Odeabank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Ebru Vardar, kurum kültürü, işveren markası, performans yönetimi ve ödüllendirme sistemleri, işe alma, yetenek yönetimi ve organizasyon alanında sorumlu olmayı sürdürecek.

Odeabank Kredi İzleme ve Takip’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirilen Cem Taner ise Kredi İzleme, Kobi Yakın Takip, Bireysel Tahsilat, Veri Analiz ve Raporlama, İdari Takip, Sorunlu Krediler Yönetimi, Kredi Varlık Yönetimi ve yeni geliştirilmekte olan yapay zeka kullanımı ve makina öğrenmesine dayalı Erken Uyarı Sistemi’nin hayata geçirilmesinden sorumlu olacak.

ŞİRKETİN ÇEVİK YÖNETİME GEÇİŞİNİ KOORDİNE EDECEK

KURULUŞUNDAN BERİ KADRODA

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünü bitiren Cem Taner Bankacılık iş hayatına 1996 aenesinde Koçbank Yönetici Adayı (MT) Programı ile adım attı. Daha sonra sırasıyla Citibank, Oyakbank ve HSBC Bank’ta Kurumsal ve Ticari Bankacılık Bölümlerinde çeşitli yönetsel görevler üstelenen Cem Taner 2012 senesinde kadar HSBC Bank’ta Kurumsal Merkez Grup Başkanı olarak görev yaptı. 2012 yılında ise henüz kuruluş aşamasında iken Odeabank’a Kurumsal ve Ticari Bankacılık Merkez Direktörü olarak dahil oldu. Odeabank’ta 2019 senesinde Kredi İzleme ve Takip Bölümü’nün yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak görevlendirilen Cem Taner, Şubat 2022 tarihine kadar Kredi İzleme, Kobi Yakın Takip, Bireysel Tahsilat, Veri Analiz ve Raporlama, İdari Takip, Sorunlu Krediler Yönetimi ve Kredi Varlık Yönetimi Bölümlerinden sorumlu üst düzey yönetici olarak görev yaptı.