İSTANBUL (AA) - JW Marriott İstanbul Bosphorus ve Sheraton İstanbul City Center’ın yeni Genel Müdürü Sinan Köseoğlu oldu.

JW Marriott İstanbul Bosphorus' tarafından konuyla ilgili olarak açıklamaya göre, İstanbul’un gözde semti Karaköy’ün merkezinde hizmete girecek olan JW Marriott İstanbul Bosphorus ve yine Marriott International zincirinin bir parçası olan Beyoğlu’ndaki Sheraton İstanbul City Center’ın Genel Müdürlük görevine, otelcilik sektöründe 30 senelik deneyimi bulunan Sinan Köseoğlu atandı.

Böylelikle Sinan Köseoğlu, Avrupa, Afrika, Kuzey Amerika ve Orta Doğu’da toplam 27 oteli ile hizmet veren Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi’nin yeni otelleri JW Marriott İstanbul Bosphorus ve Sheraton İstanbul City Center’ın yeni Genel Müdürü oldu.

Turizm sektöründeki iş yaşamına 1989 senesinde Ankara Hilton Oteli’nde adım atan Sinan Köseoğlu, Moskova Marriott Grand Hotel’de Operasyon Direktörü olarak görev aldı. Bahreyn, Vietnam, Tayland, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan Sofitel Hotel zincirinde yiyecek içecek bölümünün yönetim kadrosunda bulunan Köseoğlu, 2014 senesinde Moskova Marriott Grand Hotel’e Genel Müdür olarak atandı. 2016 senesinde Moskova Royal Aurora Hotel’de Genel Müdür olarak çalışmaya başlayan Köseoğlu, 2017 senesinde Türkiye’ye geri dönerek Sheraton Ankara Hotel & Convention Center ve Lugal, A Luxury Collection Hotel Ankara’nın Genel Müdürü oldu.

Marriott International tarafından “Yılın Genel Müdürü” unvanına layık görüldü. 2019 senesinin temmuz ayında ise misafirlerine kapılarını yeni açan Sheraton İstanbul City Center ve yıl sonunda gerçekleşecek açılışı heyecan ile beklenen JW Marriott Istanbul Bosphorus otellerine Genel Müdür olarak atandı.

Hacettepe Üniversitesi Otel İşletmeciliği Bölümü’nü ve Cornell Üniversitesi Otelcilik Yönetim Programını bitiren Sinan Köseoğlu, anadili Türkçe dışında çok iyi derecede İngilizce, Almanca ve Rusça biliyor.