58 yaşında olan Markus Wolf, yakın zamana kadar Almanya'da yedi adet üretim ve montaj sahasında tahrik mili üretimi gerçekleştiren orta ölçekli bir şirkette Operasyon Direktörü olarak görev almaktaydı. 

Endüstri Mühendisliği ile Ekonomi diplomaları bulunan Wolf, hava ve sıvı filtre sistemleri üreten MANN+HUMMEL şirketinde 25 seneden beri otomotiv endüstrisinde görev alıyor. Brezilya'daki görevleri de dahil olmak üzere toplam 10 senelik uluslararası operasyon tecrübesi boyunca satın alma, satış, pazarlama ve proje yönetimi konularında da geçmişe sahip.
Interroll'un Mosbach tesisi, yaklaşık 250 çalışanla Haziran ayı sonunda tamamen faaliyete geçecek. Yaklaşık 19.000 metrekarelik taban alanı ile tesis, Interroll'un dünya çapındaki en büyük tesisi olup, Interroll'un Modüler Konveyör Platformu (MCP), Modüler Palet Konveyör Platformu (MPP), Bantlı Dönüş Konveyörleri ve Akıllı Palet Taşıyıcı (SPM) üretimine yoğunlaşacak.
Nisan 2021 tarihinde devraldığı bu pozisyonla Markus Wolf, Ürünler ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı veInterroll Grup Yönetimi üyesi Jens Strüwing'e bağlı olacak. "Markus Wolf'un genel müdürlüğe gelmesiyle birlikte yeni tesis daha büyük çaplı ve hızlı büyüyen operasyonlarda kendisini kanıtlamış ve deneyimli bir lider arafından yönetiliyor olacak," şeklinde konuşan Strüwing. "Başarılı bir Mosbach tesisi ve Global Mükemmeliyet Merkezi ile geleceği inşa etmek için Markus'la çalışmayı iple çekiyorum." Dedi.