Yeni dönemdeki organizasyon yapısını “All-line” şeklinde adlandırdığı, fiziksel ve dijital bütün kanallarında zengin ve farklı müşteri deneyimi stratejisi doğrultusunda biçimlendiren Boyner’de üst düzey bir atama yaşandı. Anıl Haşimoğlu, Boyner Büyük Mağazacılık Lojistik Genel Müdür Yardımcısı olarak Mayıs itibarıyla yeni görevine başladı.

Lojistik sektöründe 16 senelik sağlam bir tecrübeye sahip olan Anıl Haşimoğlu, Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Yüksek Mühendislik derecesini Purdue Üniversitesi’nde bitiren ve Yeditepe Üniversitesi’nde Lojistik Sistem Yönetimi ve Mühendisliği yüksek lisans eğitimi alan Haşimoğlu profesyonel iş hayatına 2005 senesinde Horoz Lojistik’te Lojistik Uzmanı olarak adım attı ve sırasıyla Lojistik Hizmetleri Müdürü, Satış Direktörü, Kontrat Lojistik Direktörü ve Lojistik ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yaptı. Haşimoğlu, 2017 senesinden beri FLO’da yurtiçi ve yurtdışı offline ve online süreçlerden sorumlu Lojistik Direktörü olarak çalışıyordu. 

Anıl Haşimoğlu, yeni görevinde Boyner’in Omni-channel stratejisi ve online perakendede büyüme hedeflerine büyük katkı sağlayacak lojistik süreçlerine önderlik edecek.