Günümüzün iş dünyasında bilgi işlem ağları, tüm modern işletmelerin belkemiğidir. Ancak daha küçük ölçekli işletmeler için operasyonel verimliliğin ana bileşeni olan güçlü bir ağ altyapısı yatırımları maliyetler nedeniyle zaman zaman öncelik sırasını kaybeder. Pazarın bu ihtiyacından yola çıkan Zyxel, KOBİ’leri adresleyen yeni ürünü Multy Plus ile hız ve geniş kapsama alanından ödün vermeden maksimum kalitede kablosuz ağ deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. 

Kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan ürün, tak çalıştır imkanı ve fiyat performans avantajı gibi artıları ile KOBİ’ler için oyun kurallarını yeniden yazıyor. Ağ esnekliği, yönetim kolaylığı ve ultra veri güvenliği ile Multy Plus, küçük işletmelerin hızlı büyümelerinin ardından artan iş ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. 

Alternatif montaj seçenekleri sunan Multy Plus, bulunduğu ortamın tasarımı ile kolayca uyum sağlıyor. Duvara veya tavana zahmetsiz bir şekilde monte edilebilen ürün, T-bar ve masa üstü konumlandırma gibi seçenekleri ile şıklıktan ve zarafetten de ödün vermiyor. 

Zyxel TürkiyeKanal Satış Müdürü Ömer Faruk Erünsal Multy Plus’ın öne çıkan özeliklerini şöyle anlatıyor: “Küçük işletmeler bugüne kadar, misafirler ve çalışanlarının internet erişim ihtiyacı için genellikle klasik kurumsal erişim noktalarını tercih ettiler. Ancak bugün Zyxel olarak geniş ürün yelpazemize alternatif yeni bir ürün daha eklemiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Zaman ve maliyetten tasarruf imkanı sunan Multy Plus, yönetim kolaylığı ile bilgi işlem çalışanlarının iş yükünü hafifletiyor.” Erünsal sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Multy Plus, yüksek hız ve kablosuz bağlantı ihtiyacı olan işletmeler için tasarlanmış sabit ve esnek bir WiFi ağ sistemidir. Ürün, mobil cihaz üzerinden ağınıza uzaktan erişim imkanı sağlayarak, hareket halindeyken bile bilgi işlem ağınızı yönetmeyi kolaylaştırır.Böylece ziyaretçileriniz, çalışanlarınız ve yöneticileriniz için kurumunuzun verimliliğini en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanıyacak birden çok WiFi ağını güvenli bir şekilde oluşturur.”

Tri-Band ile daha yüksek hız 

Restoranlardan, küçük ofislere kadar, tüm küçük işletmeler için uygun olan ve bünyesinde mesh teknolojisini barındıran tri band WiFi erişim çözümü Multy Plus, 850 metrekareye kadar kapsama alanı ve 1.733 Mbps hız imkanı sunuyor. 

Ürünün web tabanlı arayüzü, Multy Plus kullanıcılarının bir bilgisayardaki ağı yönetmesini ve gelişmiş özelliklere erişmesine olanak tanıyor. Böylece erişilebilirlik özelliklerini yapılandırma, kullanıcıların ağ etkinliğini izleme, yeni güncellenmiş ürün bilgisini kontrol etme veya kablosuz ağ adını ve şifresini değiştirme gibi işlemler kolayca yapılabiliyor. 

AiShield ile üstün tehdit önleme

Multy Plus, AiShield adlı güvenlik yazılımı ile birlikte sunuluyor. İlk yıl ücretsiz kullanılan bu yazılım sayesinde KOBİ’ler siber saldırılara karşı önlem alabiliyor. Sezgisel ve kullanımı kolay bu güvenlik servisi, ağa bağlı tüm cihazlara üstün koruma sağlıyor. 

Güvenlik yazılımının mobil aplikasyon desteği sayesinde zaman ve mekandan bağımsız olarak ağınızın güvenliğini artırmanız mümkün. Cep telefonu üzerinden gerçek zamanlı bilgi ve güvenlik seçenekleri sunan AiShield sayesinde; en çok saldırıya uğramış cihazlar da dahil olmak üzere tüm tehdit ve uyarı verilerini anında görüntüleyebiliyorsunuz. Güvenlik yazılımı sayesinde ağ tehditlerinde push bildirimleri alma, kullanıcıların kimlik doğrulama zamanlarını tek bir dokunuşla sonlandırma veya uzatma, güvenlik analizi gibi işlemleri tek bir mobil cihaz üzerinden kolayca yapabiliyorsunuz.

AiShield, on binlerce kategoride uygunsuz web sitesi ve 500 uygulamaya kadar erişimi kısıtlamanıza izin veren erişim kontrolü özelliği ile uçtan uça güvenlik sağlıyor. 

AiShield uygulaması ile şunları da yapabiliyorsunuz. 

•    Kötü Amaçlı Yazılım ve Ransomware Engelleme
•    Anti-Botnet
•    İzinsiz Giriş Tespiti Önleme
•    Anti-Virüs ve Kimlik Avı
•    İçerik filtreleme
•    Uygulama devriyesi
•    IoT Güvenliği


*Her bir Multy Plus, 30 günlük bir AiShield deneme sürümü ile ikili paketler ise bir yıllık ücretsiz lisansla birlikte satışa sunuluyor.


Zyxel Hakkında
İnovasyon ve müşteri merkezli çalışma sistemini benimseyen Zyxel, yaklaşık otuz yıldır insanları ve kurumları internete bağlıyor. Zyxel; ağ teknolojilerindeki deneyimini, telekom şirketleri, servis sağlayıcılar ile iş ve ev kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için kullanıyor. Zyxel, iş ortakları ile yarının iletişim ağlarını inşa ederken, geleceğin kurumları ve iş profesyonellerine yeni nesil bir dünya yaratmak için potansiyel bir gücün ortaya çıkmasına aracı oluyor.